.

.

Mini Hordozható Szempilla Sütővas, Elektromos, Automata Fűtés Női Szempilla Klip,Állandó Hőmérséklet-szabályozás Szempilla Klip, Gyorsan & Természetes Curling (Fehér)

Mini Hordozható Szempilla Sütővas, Elektromos, Automata Fűtés Női Szempilla Klip,Állandó Hőmérséklet-szabályozás Szempilla

HUF 11745.00
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

✿ Gyors beállítás : tartós curling : 10 másodperc, a fűtés, a kibővült gyorsan hajsütővas fűtés pad lépjen kapcsolatba a szempillát, pedig van elég hőt curl szempillák, egy rövid idő, időszámítás, tartós göndör szempillák minden nap (nem tartalmazza az akkumulátor). ✿ Biztonságos : a Megfelelő hőmérséklet kialakítása nem károsítja a szempillákat.Kérjük, várjon néhány percet, hogy biztosítsa a teljes előmelegítés, biztonságos használata; Ez az elektromos szempilla klip könnyen kezelhető, valamint a hőszigetelés védelme nyílásba, hogy elkerüljék a hő kapcsolatot a szemhéja, valamint a bőr károsodását. ✿ Egyedi design : ez az elektromos szempilla klip könnyű, hordozható, a korszerű megjelenés, ívelt forma; Könnyen kezelhető, nem könnyű leesni; Fűtött szilikon pad is curl az egész szempilla, alkalmas mindenféle szem típusok; Ez teszi a szempillák könnyű kijavítani a helyén, ha a hajlítás felfelé, de illik a radián a szempillák, hogy hozzon létre egy tartós, gyönyörű curling hatása. ✿ Könnyen hordozható : Ez az elektromos szempilla klip kicsi, könnyű, mint a rúzs.Könnyen be a kozmetikai táska.Lehet, vigye magával, bárhová is megy, így tudja vinni a szempillák folyamatosan a szép, bármikor. ✿ Használat : 1. Nyissa ki az elemtartó rekesz fedelét, majd tegye a két 7-es elemeket. 2. Power on : 'a', nyomja meg a gombot, majd melegítsük elő 20 másodpercig. 3. Húzd meg a live szempillák 5-10 másodpercig, majd a szempillák lehet tekerni. 4。 Kapcsolja ki a kapcsolót, hogy egy teljes művelet.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása