.

.

Elektromos Arcszőrzet Eltávolító, Kényelmes Vezeték nélküli Epilátor Test Epilátor Borotva Pink/Arany szépségszalon Utazási Használata Otthoni Használatra a Bőr(arany)

Elektromos Arcszőrzet Eltávolító, Kényelmes Vezeték nélküli Epilátor Test Epilátor Borotva Pink/Arany szépségszalon

HUF 3510.00
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Megfeleljen az igényeinek szőrtelenítés, alkalmas arc, jó szőrtelenítés hatása.USB interfész az egyszerű, kényelmes, 500m Ah akkumulátor a hosszú kitartást.Kapcsoló gomb minták, megérinti a gombot, hogy elkezdjük a munkát, egyszerű, kényelmes használat.Fizikai szőrtelenítés a szőrtelenítés hatás alaposabb, nem stimuláció, hogy a bőr.Szőrtelenítés a szembe, hogy a bőr simán szebb, biztonságos, tartós.Szolgáltatás : 1. Fizikai szőrtelenítés a szőrtelenítés hatás alaposabb, nem stimuláció, hogy a bőr.2. Szőrtelenítés a szembe, hogy a bőr simán szebb, biztonságos, tartós.3. Kapcsoló gomb minták, megérinti a gombot, hogy elkezdjük a munkát, egyszerű, kényelmes használat.4. USB interfész az egyszerű, kényelmes, 500m Ah akkumulátor a hosszú kitartást.5. Megfeleljen az igényeinek szőrtelenítés, alkalmas arc, jó szőrtelenítés hatása.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Threading Epilator Material : ABS Választható Szín : Rózsaszín, Arany Teljesítmény : 5 W áramellátás : USB charging Battery Kapacitás : 500m Ah Battery Modell : 18650 Open Mód : Kattintson a hatalom button Package Lista : 1 x Fogadó 1 x Tekercs Pamut Szál, 1 x Kézikönyv 1 x USB Kábel Megjegyzés : 1. Lehet, hogy kissé fájdalmas, de a tűréshatáron belül.2. Pamut szál könnyű megtörni, két okból : (1)a természetes rost pamut szál viszonylag rövid, fogd meg érintkezési felület nagy, könnyű eltávolítani a haj, ha helyébe a szintetikus szál, a hossza az optikai lesz, amíg a felület simán, nem fogja meg a nyúl a haja, a hatás eléréséhez a szőrtelenítés. (2) Ha a menetvágó, nem túl feszes, könnyű eltörni.3. Szőrtelenítés használatával a haj‑húzza a készülék nem okozhat problémát a nagy pórusok.Távolítsa el a hajat a felső&n.

A fő jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Threading Epilator
Material:
ABS
Optional Color:
Pink, Gold
Power:
5W
Power Supply:
USB charging
Battery Capacity:
500mAh
Battery Model:
18650
Open Mode:
Click the power button
Package List:
1 x Host  :
1 x Roll of Cotton Thread  :
1 x Manual  :
1 x USB Cable  :
1. It may be slightly painful, but it's within tolerance. :
2. Cotton thread is easy to break for two reasons :
 (1)the natural fiber of cotton thread is relatively short, grab contact surface is large, easy to remove hair, if replaced by synthetic thread, the length of the fiber will be as long as the surface is smoothly, can not grab the touches of the hair, to achieve the effect of hair removal. (2)When threading, do not stretch too tight, it is easy to break.
3. Hair removal using a hair‑pulling machine will not cause the problem of large pores. Remove the hair on the upper&n :

Az ügyfél választása