.

.

LYSHUI Baba Pattogó Szék Fitness Keret Baba Pattogó Szék Beltéri Szenzoros Integrációs Képzés Játék (Rózsaszín)

LYSHUI Baba Pattogó Szék Fitness Keret Baba Pattogó Szék Beltéri Szenzoros Integrációs Képzés Játék (Rózsaszín)

HUF 6941.70
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

pamut. 2. Csatlakozás a legtöbb beltéri ajtók keresztül formákat.Szerszám nélkül, könnyen mozog az egyik szobából a másikba. 1. Ez a baba ajtókeret készült kiváló minőségű szövet.Ez egy magas szintű, a használhatóság, a kényelem, a rugalmasság, valamint a tartósságra.Még a legkisebb gyerek maradjon egyenes.A babáknak valók ver, a koordinációs képesség fokozatosan növeli, feltéve, jó gyakorlat a baba. 5. Nagyon alkalmas a baba, hogy álljon ki a szabadba, gyakorlat séta a napsütéses körülmények között, mint a szüleik. 3. A tudományosan kialakított nyereg határozottan támogatja a babáknak valók gerinc biztosítja a korrekt, egyenes testtartás gyakorlása során. 4. Nagyon alkalmas a baba előtt állva, vagy gyalog bent egyedül, amikor süt a nap.Szín : Pink Specification : Alkalmazandó életkor : 6 hónap 2 év old Maximum terhelés : 18 kgnotes : 1. Kérjük, válassza ki kell használni domború ajtó keretet.2. A kiálló szélessége nem lehet kevesebb, mint 1 M/a 39,37 cm.3. Ajtó keret magassága : 1,5 méter/59.06 hüvelyk ≤ használja a tartomány‰¥ körülbelül 3 méter/118.11 cm.4. Győződjön meg róla, hogy az ajtó keret elég erős.5. Mivel a világító hatás felvételi szög, a termék színe a különbség, kérem, értse meg.6. Mivel kézi mérés, termék méretei vannak eltérések.írja le : 1. Ez a baba ajtókeret készült kiváló minőségű szövet.Ez egy magas szintű, a használhatóság, a kényelem, a rugalmasság, valamint a tartósságra.Még a legkisebb gyerek maradjon egyenes.A baba ver, a koordinációs képesség fokozatosan növeli, feltéve, jó gyakorlat a baba.2. Csatlakozás a legtöbb beltéri ajtók keresztül formákat.Szerszám nélkül, könnyen mozog az egyik szobából a másikba.3. A tudományosan kialakított nyereg határozottan támogatja a baba gerincét biztosítja a korrekt, egyenes testtartás gyakorlása során.4. Nagyon alkalmas a baba előtt állva, vagy gyalog bent egyedül, amikor süt a nap.5. Nagyon alkalmas a baba, hogy álljon ki a szabadba, gyakorlat séta a napsütéses körülmények között, mint a szüleik.Csomag Includingpacking lista : Baba kapu ugró eszköz*1.

A fő jellemzők

Applicable age:
6 months to 2 years old
Maximum load:
about 18 kg
notes:
1. Please choose to use convex door frame. :
2. The protruding width shall not be less than about 1M/39.37 inches. :
3. Door frame height:
about 1.5 meters/59.06 inches ≤ use range ≥ about 3 meters/118.11 inches.
4. Make sure that the door frame is strong enough. :
5. Due to the lighting effect and shooting angle, the product has color difference, please understand. :
6. Due to manual measurement, product dimensions have tolerances. :
describe:
1. This baby door frame is made of high-quality fabrics. It has a high level of usability, comfort, flexibility and durability. Even the smallest baby can stay upright. With the baby's beating, the coordination ability gradually increases, providing fun and exercise for the baby. :
2. Connect to most indoor doorways through molds. Without tools, you can easily move from one room to another. :
3. The scientifically designed saddle firmly supports the baby's spine to ensure the correct and upright posture during exercise. :
4. It is very suitable for your baby to stand outside or walk inside alone when the sun is shining. :
5. It is very suitable for your baby to stand outdoors and practice walking in sunny conditions, just like their parents. :

Az ügyfél választása