.

.

HOMILLE Kismama Párna, U-Alakú, Teljes Test Terhesség Pllows, Szülési Gyerekágy Párna, Kettős Célt, Cserélhető, illetve Mosható, Anderlan

HOMILLE Kismama Párna, U-Alakú, Teljes Test Terhesség Pllows, Szülési Gyerekágy Párna, Kettős Célt, Cserélhető, illetve

HUF 22594.95
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

【Gyakorlati】 már nem kell aludni, hogy használja ezt a teljes test párnát.Nem számít, melyik testhelyzet inkább, meg lehet tapasztalni egy jó éjszakai alvás, valamint átfogó támogatást. 【Egy dolog, két célt】 Ez nem csak tervezték, terhes nőknek vagy szoptató anyák, de az is lehet használni, mint egy bölcső.Az U-alakú párnát is segít azoknak, akik aludni a saját oldalán, szét a lábukat, valamint támogatást nyújt a has, karok, nyak. 【Multifunkcionális】 Ez alvó párna lehet használni, mint egy fotel, vagy olvasás mat, el tudja olvasni, vagy munka közben támaszkodva a párnát. 【Frissítés Ágyéki Párna】Tudományos partíció támogatása, a has, valamint a párna a derék.Ez a kényelmes párna kényelmes, tartós, magas ellenálló képesség, valamint nem összeomlása után sokáig használni. 【Cserélhető design】 Amikor a tisztítás csak akkor kell, hogy vegye ki a párnahuzatot, amely kényelmesebb.Az U-alakú terhességi párna a legjobb ajándék anyák lenni, vagy valaki alszik az oldalon.Szolgáltatás : 1. Egy elég anya, mind a gyermek Az u-alakú párna nem csak alkalmas az anyák, hanem a csecsemők számára.A párna terhes nők számára lehet alakítani egy bölcsőt, másodperc, utánozza egy 360° - os csomag, amely lehetővé teszi, hogy a baba aludni pihenj, majd a művelet egyszerű. 2. Puha, kényelmes, A teljes test terhesség alatt párnák vannak tele üreges pamut, célja, hogy a puha kényelmet növeli a sűrűség a támogatás abban az esetben, ha a súly. 3. Cserélhető, illetve mosható testünk párnahuzatok vagy levehető, könnyen, gyorsan tisztítás.Még mosás után sokszor, a párnahuzat még puha, kényelmes. 4. A minőség A töltelék anyag puha, bolyhos, mint egy felhő, még bolyhos alatt hosszú távú nyomás, nem deformálódik után ismételt nyújtás.Napozás nem okoz edzés tartózkodását.Műszaki adatok : Neve : u-alakú alvó párna a terhes nők szín : Anderlan Termék Méret : Kismama párna : rövid oldalon 120cm, magasság 75cm, hosszú oldalon 180cm Baby ágy : 110*75*15cm Kedves vevő, ha bármilyen kérdése vagy javaslata van ez multifunkcionális párnába előtt, alatt, vagy a vásárlás után, kérjük, ossza meg velünk.Mi fog válaszolni 24 órán belül, majd próbálja a legjobb, hogy megfeleljen az ön igényeinek.

A fő jellemzők

Name:
u-shaped sleeping pillow for pregnant women
color:
Anderlan
Product Size:
Maternity pillow
Baby bed:
110*75*15cm
Dear buyer, if you have any questions or suggestions about this multifunctional body pillow before, during or after purchase, please feel free to let us know. We will reply you within 24 hours and try our best to meet your needs. :

Az ügyfél választása