.

.

Qionia futómű beállítás Szinten, szintjelző Mágneses futómű beállítás Eszköz Castor Lengéscsillapító futómű beállítás a Teherautó RV Gumiabroncs-Javító(Kék)

Qionia futómű beállítás Szinten, szintjelző Mágneses futómű beállítás Eszköz Castor Lengéscsillapító futómű beállítás

HUF 12271.50
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Az alap szuper mágneses erő, amely alkalmas a pontos vizsgálata kerekek, görbület.Jön-val egy egyszerű szint beállítása a -5 fok 5 fokos, könnyen olvasható, könnyen kezelhető.Lehet beállítani, hogy fenntartsák a megfelelő futómű beállítás, valamint csökkenti a gumiabroncs kopás.Alkalmas a legtöbb járművek.Univerzális, mágneses elven mérő eszköz, amely alkalmas a mérési dőlésszög teherautó/kerékcsapágy igazítás. 4‑futómű beállítás mágneses vízszintjelző, lehet mérni a szög a kerekek a fék tengely vagy féktárcsa.Szolgáltatás : 1. 4‑futómű beállítás mágneses vízszintjelző, lehet mérni a szög a kerekek a fék tengely vagy féktárcsa.2. Az alap szuper mágneses erő, amely alkalmas a pontos vizsgálata kerekek, görbület.3. Jön-val egy egyszerű szint beállítása a -5 fok 5 fokos, könnyen olvasható, könnyen kezelhető.4. Univerzális, mágneses elven mérő eszköz, amely alkalmas a mérési dőlésszög teherautó/kerékcsapágy igazítás.5. Lehet beállítani, hogy fenntartsák a megfelelő futómű beállítás, valamint csökkenti a gumiabroncs kopás.Alkalmas a legtöbb járművek.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típus : 4 Kerék Igazítás Tool Material : ABSColor : Kék, Fekete (Opcionális) Súly : Kb. 120g / 4.2 oz Length : Kb. 12,5 cm / 4.9 a Csomag Lista : 1 x futómű beállítás Tool1 x Screw Note : 1.Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2.Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

A fő jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
4 Wheel Alignment Tool
Material:
ABS
Color:
Blue, Black (Optional)
Weight:
Approx. 120g / 4.2oz
Length:
Approx. 12.5cm / 4.9in
Package List:
1 x Wheel Alignment Tool :
1 x Screw :
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Az ügyfél választása