.

.

FAKEME Vas a Hemming Szalag 11 Méter Szövet Fixáló Ragasztószalag Ragasztó Szalag Farmer Nadrág, Ruha, Ruhák, 24mm Szövet Fixáló Szalag Nadrág

FAKEME Vas a Hemming Szalag 11 Méter Szövet Fixáló Ragasztószalag Ragasztó Szalag Farmer Nadrág, Ruha, Ruhák, 24mm

HUF 1213.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Méret : 24 mm széles, 11 méter hosszúságú, hogy megfeleljen az alapvető szüksége van otthon, akkor hem egyszerűen a nedvesítő, valamint a vasalás, gyorsabb, olcsóbb, mint a hemming bolt.Erősen ajánlott azok számára, akik nem rendelkeznek egy varrógépet.Biztonságos anyagok, kényelmes, egész nap, könnyen tisztítható.A ragasztó elolvad, amikor a hőmérséklet emelkedik, majd lesz képes betartani a szövet.Kiváló minőségű biztonsági öntapadó, M5 szalag, sűrűbb, erősebb, célja annak biztosítása, bőr biztonsági, valamint nem okoz irritációt.Kényelmes hemming nadrág, nadrágok, szoknyák, hímzéssel, appliqués.Szintén alkalmas a méret beállítása a függönyök, terítők, ágytakarók, stb.A szövet lehet mosott vagy tisztított is, miután több mosás, a hem még mindig tartsa erős.Leírás : - Méret : 24 mm széles, 11 méter hosszúságú, hogy megfeleljen az alapvető szüksége van otthon, akkor hem egyszerűen a nedvesítő, valamint a vasalás, gyorsabb, olcsóbb, mint a hemming bolt.Erősen ajánlott azok számára, akik nem rendelkeznek egy varrógépet. - Kényelmes hemming nadrág, nadrágok, szoknyák, hímzéssel, appliqués.Szintén alkalmas a méret beállítása a függönyök, terítők, ágytakarók, stb. - Biztonságos anyagok, kényelmes, egész nap, könnyen tisztítható.A ragasztó elolvad, amikor a hőmérséklet emelkedik, majd lesz képes betartani a szövet. - Kiváló minőségű biztonsági öntapadó, M5 szalag, sűrűbb, erősebb, célja annak biztosítása, bőr biztonsági, valamint nem okoz irritációt. - Az anyag lehet mosott vagy tisztított is, miután több mosás, a hem még mindig tartsa erős.Tulajdonságok : - Anyaga : Vegyes anyag - Szín : Fekete - Szélesség : 2.4 cm/0.9 inch - Teljes Hossza : 10m/33ft - Szolgáltatás : Öntapadó - Használat : Knitting Package Tartalmazza : 1 Roll x Nadrág Szája Paszta (33ft) : Átmenet : 1 cm=10 mm=0.39 inch Please lehetővé teszi, enyhén 0-1cm különbség miatt kézi mérés.Színek jelennek meg a különböző attól függően, hogy a fény, hogy a lista megtekinthető.Köszönöm a megértést, figyelmet.Kívánok kellemes vásárlási élmény!Az ön elégedettsége a legfontosabb.Tehát vigyük a legmagasabb minőségi termékek, illetve szolgáltatások megfelelnek az ön megelégedésére.

A fő jellemzők

- Material:
Mixed material
- Color:
Black
- Width:
2.4cm/0.9inch
- Total Length:
10m/33ft
- Feature:
Self-Adhesive
- Use:
Knitting
Package Includes:
1 Roll x Pants Mouth Paste (33ft) :
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
Please allow slightly 0-1cm difference due to manual measurement. :
Colors can appear different depending on light and how the listing is viewed. :
Thanks for your understanding and attention. Wish you a pleasant shopping experience! :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Az ügyfél választása