.

.

LXDZXY Törölközőt Sínek,Törölközőt Tároló Törölközőt Sínek Egyetlen törölközőtartó For304 Rozsdamentes Acél Galván Oxidációs Dupla Rúd Horog Multifunkcionális Falra Szerelhető törölközőtartó,Hosszúság 38Cm

LXDZXY Törölközőt Sínek,Törölközőt Tároló Törölközőt Sínek Egyetlen törölközőtartó For304 Rozsdamentes Acél Galván

HUF 12379.50
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Ez egy Széles alkalmazási Nagyon Alkalmas Fürdőszoba, Wc, Hálószoba, vagy Bárhol a Család, Szállodák, Irodák, Ami Kell, törülközőtartó.Többfunkciós Tároló, Erős Teherhordó; Egészséges, Környezetbarát Anyag, Tökéletes Kivitelezés, vízhatlan, valamint vízhatlan, de Lehet Tartós Nedves Környezetben.Kreatív Megjelenés, Design, Elegáns, Tömör Alakú, Lekerekített sarkú, Kényelmes Vágás Nélkül Kezét.Ésszerű Fal Távolság, Törölközőt Nem Könnyű Bot, hogy a Fal, Törölköző Intimebb, Mint A Szerető, Visszautasítja, hogy lóg a Falon.Termék Kategória : Wc törülközőtartó; Anyag : 304 Rozsdamentes Acél; felületkezelés : Galvanizáló Oxidációs; Beépítési mód : Perforált Telepítés, vagy a Köröm-Mentes Telepítés (Nincs Szög-Ingyenes Ragasztót Nem Tartalmazza).Termék Kategória : Wc törülközőtartó;Anyag : 304 Rozsdamentes Acél;felületkezelés : Galvanizáló Oxidációs;Beépítési mód : Perforált Telepítés, vagy a Köröm-Mentes Telepítés (Nincs Szög-Ingyenes Ragasztót Nem Tartalmazza);Specifikáció : két Pólus, a Horog;Hossza : 38 Cm, 48 Cm, 58;Miért Válassza A törülközőtartó?Elég Hely, a Törülköző tartó, az Erős, Tartós, Nem Csak Tárolni, Száraz Törülközőt, Hanem a Hozzá egy Modern Értelemben, hogy A Fürdőszoba.Modern Vízálló kivitel, Modern Design Funkcionális Esztétika Hozza Tökéletes Dekoráció A Fürdőszoba.Nagy Szilárdságú Támogatás, Kényelmes Önnek.Kérjük, vegye figyelembe : Kérjük, hogy Kis Eltérés Manuális Mérési Adatok.Mivel a Különbség a Kijelző, a Tényleges Színek Kissé eltérhetnek a Kép.Ez A Termék Tartalmaz : Törülközőtartó*1. Ütés Szerelési Tartozék Készlet*1. (Nem Tartalmazza A Köröm-Mentes Ragasztó, Nem Tartalmaz Cserélhető Horgok).

A fő jellemzők

Double Pole, with Hook; :
Length:
38Cm, 48Cm, 58Cm;
Why Choose Our Towel Rack? :
Enough Space, the Towel Rack is Sturdy and Durable, Not Only Can Store and Dry Towels, But Also Add a Modern Sense to Your Bathroom. :
Modern Waterproof Design, Its Modern Design and Functional Aesthetics Will Bring Perfect Decoration to Your Bathroom. High-Strength Support, Convenient for You to Use. :
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data. :
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image. :
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1. (Does Not Include Nail-Free Glue, Does Not Include Removable Hooks)

Az ügyfél választása