.

.

A virtuális valóság VR Szemüveggel, VR Virtuális Valóság Szemüveg Anti-Fényudvar Lencse,a 3D-s VR Filmet, Játékok, Kompatibilis 4,5 6,3 Colos Eszközöket, valamint Bármilyen Okostelefon, Élvezze a gyönyörű virtuális világ

A virtuális valóság VR Szemüveggel, VR Virtuális Valóság Szemüveg Anti-Fényudvar Lencse,a 3D-s VR Filmet, Játékok,

HUF 6399.00
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Objektív : a nagy felbontású lencse, amely 30% - kal jobb, mint a hagyományos lencsét, de a helyreállítás, a kép több a valóság, úgy, hogy a VR tapasztalat meghaladja a hasonló termékek.Szem Maszk : attól Függően, hogy a szerkezet, az arc, ez egy természetes alkalmas, kényelmes tapasztalat, megfelelő arc mérnöki, valamint kényelmes viselet.KÖNNYŰ KIALAKÍTÁS : A test súlya kicsi, gyönyörű, könnyű, hordozható, kényelmesebb viselet, mint más márkák a virtuális valóság berendezés.Az ideális ajándék gyerekeknek, felnőtteknek : VR szemüveg HD optimalizált, valamint a 3 D-s játék támogatja, akkor adja meg a játék keresztül játékok, filmek, stb.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, akkor kapsz kielégítő választ 24 órán belül.Leírás : VR szemüveg HD optimalizált, valamint a 3 D-s játék támogatja, akkor adja meg a játék keresztül játékok, filmek, stb.a nagy felbontású lencse, amely 30% - kal jobb, mint a hagyományos lencsét, de a helyreállítás, a kép több a valóság, úgy, hogy a VR tapasztalat meghaladja a hasonló termékek.Hozd meg szeretteit egy felejthetetlen ajándék : Egy teljesen magával ragadó vizuális 360 tapasztalat.Játssz a világ legcsodálatosabb hullámvasutak, hogy a tapasztalat a izgalmas utazás a legjobb hely a házban, anélkül, hogy a drága út, hogy a parkban.Tulajdonságok : Felbontás : 4kmaterial : plastic Product súly : 355g Wearing módszer : fej wear Screen méret : 6.3 inches Commodity típusa : okos glasses Display méret : 72 (hüvelyk) Video bemenet : képernyő jön with Applicable emberek : 500 fok myopia Digital szemüveg funkció : szórakozás, társadalmi entertainment Packing Lista : 1 * VR Glasses Notes : 1. NE használja a terméket, ha fáradt/ beteg vagy terhelését.Ne használja, ha bármilyen kellemetlenséget vagy fáradtság.2. Ha problémája van a szemével, kérjük, konzultáljon orvosával, mielőtt úgy dönt, hogy vásárolni ezt a tételt.3. NE engedje, hogy gyermekek alatt a tizenhárom éves korában, hogy használja a terméket.4. Vége használata negatívan befolyásolja a szem a látás, pihen 10 perc után minden 30 perces használata ajánlott.Az ön elégedettsége a mi egyetlen kívánságom.Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk a termékek, vagy felveheti velünk a kapcsolatot.

A fő jellemzők

Resolution:
4k
material:
plastic
Product weight:
355g
Wearing method:
head wear
Screen size:
6.3 inches
Commodity type:
smart glasses
Display size:
72 (inch)
Video input:
screen comes with
Applicable people:
within 500 degrees of myopia
Digital glasses function:
entertainment, social entertainment
Packing List:
1 * VR Glasses :
Notes:
1. DO NOT use the product when you are tired/ sick or you have eyestrain. Stop using if you experience any discomfort or fatigue. :
2. If you have concerns with your eyes, please consult your doctor before you decide to buy this item. :
3. DO NOT allow children under the age of thirteen to use the product. :
4. Over use may negatively impact your eye vision, resting for 10 minutes after every 30 minutes of using is advised. :
Your satisfaction is our only wish. If you have any questions about our products, you can contact us about our products, or you can contact us :

Az ügyfél választása