.

.

MTYLX Cserélhető Konyha Polc,Tároló Polc Rack Fali Sarok Háromszög Haza Dekoratív Állítható Magasságú Rozsdamentes Acél Családi Fűszer, Fekete, 3 Méretben,Fekete,50X34.5X121Cm

MTYLX Cserélhető Konyha Polc,Tároló Polc Rack Fali Sarok Háromszög Haza Dekoratív Állítható Magasságú Rozsdamentes

HUF 4171.50
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

○Kedves Ügyfelek, Ha Nem tudja, hogy Megkapja az Árut vagy Bármilyen Kérdése Van, ne habozzon Kapcsolatba lépni Velünk. ○Környezetbarát Lakk; Zárójel Plusz Vastag; Állítható Magasság; Állítható Lábak Alján a Szerkezet. ○Tökéletes Megjelenítése a Kis Növény, Csecsebecsék, Keretes Kép, vagy Emléktárgyakat. ○Anyag : Rozsdamentes Acél (Rustproof); Minden Polc, mely akár 15 kg (Egyenletesen Elosztva); Összesen Max Terhelés Súly 45 Kg; Méret : (Hosszúság X Szélesség X Magasság) 50 X34.5 X76 Cm, 50 X34.5 X101 Cm, 50 X34.5 X121 Cm. ○Tökéletes Tárolására Fűszer, Fűszerek, Gabona, Konzervek, Só & Darálók, vagy Otthon Tételek. ○A Kreatív, Precíz Tervezés, a Művészet Teszi, Hogy Élvezze Az Életet.○A termék Előnyei : ◇◆◇Egészséges, Környezetbarát, Nem Formaldehid, Nincs Szaga○Nagy Tárolására Elem a Helyén van, Lehetővé teszi a Légi Forgalomban lévő bankjegyekkel, valamint Csökkenti a Por felhalmozódását○Specifikáció : ◇◆◇Szín : Fekete◇◆◇Stílus : Egyszerű, Modern◇◆◇Tisztítás : Töröld le egy Ronggyal a Könnyű Tisztítás◇◆◇A Kreatív, Precíz Tervezés, a Művészet Teszi, Hogy Élvezze Az Életet.Ez a Polc Teszi az Otthoni vagy Az Irodai, Rendes, Ízléses○A Kreatív, Precíz Tervezés, a Művészet Teszi, Hogy Élvezze Az Életet.◇◆◇A hangsúly a Minőségi Szolgáltatás, arra összpontosítunk, Egészségügyi, Tartósság, Élvezni a Természet○Egyszerű, Stílusos, Praktikus, Alkalmas Bármilyen hely, hogy Élvezze Az Életet.◇◆◇Megjegyzés◇◆◇garantáljuk, Mind a Jó Termék vagy Szolgáltatás, Kérjük Szabadon lépjen Kapcsolatba Velünk a Valami Előtt, vagy után a Megrendelés, akkor Minden Erőfeszítést megtesz, hogy Segítsen.

A fő jellemzők

◇◆◇Colour:
Black
◇◆◇Style:
Simple, Modern
◇◆◇Cleaning:
Wipe with a Rag for Easy Cleaning
◇◆◇The Creative and Meticulous Design of the Art Makes You Enjoy Your Life.This Shelf Makes Your Home or Office Decent and Tasteful :
○The Creative and Meticulous Design of the Art Makes You Enjoy Your Life. :
◇◆◇Focus on Quality and Service, We Focus on Health, Durability and Enjoy Nature :
○Simple and Stylish Design, Practical and Suitable for Any Room to Enjoy Your Life. :
◇◆◇Note :
◇◆◇We Guarantee Both Good Products and Service, Please Be Free to Contact Us Directly for Anything Before or after Ordering, We Will Make Every Effort to Help :

Az ügyfél választása