.

.

Morbeste Bilincsek Tömlő Rozsdamentes Acélból készült Worm Bilincs, tömlőbilincs Heveder 12 Kötőelemek, 304 Rozsdamentes Acél Cut-Hogy-Fit tömlőbilincs Meghatározott Választék, Állítható DIY Cső tömlőbilincs (30 Láb)

Morbeste Bilincsek Tömlő Rozsdamentes Acélból készült Worm Bilincs, tömlőbilincs Heveder 12 Kötőelemek, 304 Rozsdamentes

HUF 1888.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

【Hosszú tömlőbilincs】 a rozsdamentes acél cső bilincs szíj teljes hossza 30 méter, alkalmas vágott a hosszú nagy tömlőbilincs, különböző méretben, a max méret 9,4 méter/112.8 hüvelykes, tehát tudod használni a különböző használat. 【DIY Saját tömlőbilincs】akkor vágja a tömlőbilincs szíj hossza akarsz metszet, majd helyezze be a rögzítő, hogy a megfelelő méretet, könnyen caut működik, nem vesztegette az anyagok. 【Tartós Acél Anyag】 az tömlőbilincs, valamint kötőelemek készülnek minőségi 304-es rozsdamentes acél, rozsda-mentes, vízálló, korrózióálló, amely alkalmazható a kerti, valamint a part menti területeken, tartós anyag, a hosszú, tartós használat. 【Könnyen Használható】csak meg kell lazítani, vagy húzza meg a csavart a tömlő klip által. csavarhúzóval állítsa be a méretet, csatlakoztassa a tömlőt a szorosan illeszkedő, de alkalmazni lehet, hogy biztonságos, tömlők, csövek, kábelek, csövek, stb. 【Erős Funkció】 elfogadja a nyitott struktúra, a belső, mind a külső gyűrű a csavar van rögzítve, a féreg meghajtó cső bilincs a torziós-rezisztens, nyomásnak ellenálló, szorosan zárva, nagy alkalmazkodási tartomány rendelkezik tömítő teljesítmény, valamint segít megoldani a problémát, a folyékony gáz szivárgás, de alkalmazni lehet, hogy biztonságos, tömlők, csövek, kábelek, csövek, stb.Rozsdamentes acél tömlőbilincs rendszer, 30 méter tömlőbilincs heveder 12 kötőelemek, 304 rozsdamentes acél ragasztó szorítók állítható DIY cső bilincs légvezetékek bilincs féreg meghajtó tömlő bilincsek Termék Jellemzője : Széles alkalmazások : A rozsdamentes acél tömlőbilincs rendszer lehet alkalmazni az üzemanyag-vezetékeket, autóipari, ipari, műszaki, mezőgazdaság, tengeri, háztartási, stb.Használata Egyszerű : csak meg kell lazítani, vagy húzza meg a csavart a tömlő klip által. csavarhúzóval állítsa be a méretet, csatlakoztassa a tömlőt a szorosan illeszkedő, ez lehet alkalmazni, hogy biztonságos tömlők, csövek, kábelek, csövek, stb.Hogyan kell vágni pánt : 1. Használata nyissz, hogy vágja le. 2. Segítségével egy fogót, hogy hajlik a heveder fel-le többször, a heveder fog vágni.Termék műszaki adatok Anyag : 304 rozsdamentes acél tömlőbilincs teljes hossz : 30 láb 10 yards3m tömlőbilincs, szélesség : 0,5 inch 12.6 mm tömlőbilincs vastagság : 0.024 hüvelyk 0,6 mm a Csomag tartalma : 1 x tömlőbilincs 6 x Kötőelemek Kielégítő Ügyfélszolgálat kínálunk 24-órán belül e-mail válasz, de ígérem, hogy 90 napos pénz vissza, ha bármilyen probléma van a terméket vagy szolgáltatást, kérjük, írjon nekünk, szabadon.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása